Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Благоприятен за малцина: Какъв ще е март за различните зодии?

24 февруари 2023, 22:33 часа

Дългоочакваната пролет идва, но е невъзможно да се нарече март спокоен и много благоприятен месец. Астролозите разказаха защо ни очакват неприятности и как да ги заобиколим за всеки от зодиакалните знаци.

Овен

Овенът трябва да коригира мисленето си, като престане да желае на хората зло и негативност. Експертите смятат, че Овните могат внезапно да загубят интерес към нещата, които ги вдъхновяват и им доставят радост всеки ден. Това е само временно явление.

Телец

За Телците до средата на март ще им бъде трудно, защото трудно ще се съсредоточат достатъчно бързо върху важните за тях задачи. Това ще повлияе зле на бизнеса и работата, но към 16 март ще се стабилизира всичко.

Близнаци

Близнаците ще имат трудна първа половина на месеца в любовен и финансов план. Говорейки за планове публично, Близнаците рискуват да дадат възможност на враговете и недоброжелателите си да ги дразнят.

Кои зодии попадат често в небрано лозе?

Рак

В началото на март на раците ще им бъде трудно, защото ще трябва да решавате някои проблеми, неприятности, да се срещате с неприятни хора. Има поне шест ефективни начина да върнете късмета и е по-добре Раците да ги използват, но възможно най-скоро.

Лъв

Лъвът до средата на март ще преодолее вътрешното безпокойство. Те ще се притесняват за различни малки неща, но ще бъде доста лесно да се преодолее това състояние. Просто трябва навреме да си починете от работа и да общувате повече с хора с оптимистично мислене и характер.

Дева

Девите под влиянието на слаб Меркурий може да се съмняват, че са щастливи и да вървят в посоката, от която се нуждаят в живота. Девите трябва да погледнат по-широко на живота си и да се опитат да забележат важни малки нюанси.

Везни

Везните трябва да започнат Март с енергийно ефективно почистване. Ако са мързеливи или преуморени, тогава много бързо ще бъдат застигнати от духовни проблеми.

Най-непослушните деца са от тези 3 зодии

Скорпион

Скорпионите добре знаят, че под легнал камък вода не тече, но ще им бъде изключително трудно да работят и да проявят поне някаква активност през месец март.

Стрелец

Много Стрелци, въпреки трудностите, генерирани от Венера и Меркурий, ще могат да идентифицират и коригират своите недостатъци. През първата половина на месеца се очакват много предателства.

Козирог

Козирозите не трябва да нарушават законите на Вселената. За тях е важно да се грижат за съдбата и кармата си. Ако не направят това до средата на месеца, може да съжаляват много по-късно. В това трудно време егоизмът ще им навреди. До средата на Март е по-добре да не правите големи покупки.

Водолей

Водолеите не трябва да правят това, за което определено не искат да отделят време.. До средата на Март много лошо време за дълги пътувания.

Риба

Риби през март е подходящо време да си вземете домашен любимец или да купите растение, което да украси къщата и да подобри нейната енергия. Включително пренареждане на мебели и ремонт, по-добре е да се направи след 16-18 март.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес