Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 фалшиви нагласи, които пречат на сантименталните Риби да бъдат щастливи

10 август 2023, 22:00 часа

Щастието изведнъж почука на вратата в тишина ... Опа, това изобщо не е щастие, а много проблеми. И защо имаме нужда от всичко това? – жално питат Рибите и се оплакват от падащи люспи и белеща се опашка. И така звездите разбират, че в съзнанието на подопечните на Нептун има много фалшиви нагласи, които им пречат да намерят щастие. 

Нагласа 1. Ние не заслужаваме това 

Рибите повтарят тази фраза всеки ден. Няма пари, няма любов, няма нормална работа, няма добри приятели, ... това означава, че Рибата е направила нещо лошо и не заслужава щастие. Така че може би е време да промените отношението си към живота и да разберете, че слънцето грее еднакво за всички?

Кои зодии са обречени на щастие през цялата 2023 година

Нагласа 2. По-добре малко, отколкото нищо 

Задоволяват се с малко и прогонват мисълта, че заслужават повече. Изведнъж преследването на една мечта ще доведе до задънена улица? Какво ще стане, ако докато гоним голямото, загубим и малкото? Водните мечтатели, ако желаят, могат да постигнат всичко. Остава да осъществим това желание. 

Нагласа 3. Щастието обича тишината 

Рибите се страхуват да се наслаждават на живота. Внезапно ще се излъжем? Изведнъж ядосваме висшите сили? - шепнат водните страхливци и се крият под завивките. И щастието ще погледне страшните същества и ще отиде при по-смелите знаци на зодиака. Трябва да се наслаждавате на всеки ден и на всеки момент: живейте шумно, весело и с вкус.

4-те ЗОДИИ, които ще изживеят невъобразимо щастие до края на годината

Нагласа 4. Всичко е предварително определено 

Това ни е съдбата! – казват Рибите, изправени пред житейската несправедливост. Това е карма! - мърморят подопечните на Нептун, седнали в блатата си и покрити с мъх и кал. Да, каква проклета съдба: водните момчета вървят по черната ивица на нещастието и дори се страхуват да погледнат настрани ... а щастието е малко вдясно, просто трябва да решите и да нарушите собствените си правила. 

Няма изход! – казва Рибата и се плъзга в нова депресия. Но можете да замените удивителния знак с въпросителен знак. И потърсете отговора на този въпрос. В процеса на търсене съдбата ще се промени и щастието ще бъде намерено (оказва се, че винаги е било там).

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес