Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 трика, с които да привлечете жената БЛИЗНАЦИ

01 януари 2023, 22:11 часа

Тъй като са изключително адаптивни и изпълнени с ентусиазъм, жените Близнаци се смятат за спокойни, общителни и интелигентни. Този звезден знак се управлява от Меркурий, планетата на общуването, неговите обитатели са известни като социални пеперуди. Жените Близнаци могат да говорят с часове без прекъсване и затова биха предпочели мъж, който е отличен събеседник. И така, ако искате да впечатлите дамата Близнаци, предлагаме ви списък с умни начини да привлечете вниманието й и да я накарате да се влюби във вас. 

1. Пропуснете безинтересното и монотонното

Близнаците са хора, които постоянно търсят вълнения и приключения. Повтарящият се график без усилие убива интереса ѝ, като същевременно я прави неспокойна и отегчена. Бъдете креативни и се опитайте да поддържате вълнението живо с някои необичайни дейности, за да държите тази фатална жена на крак.

2. Бъдете професионалист във флиртуването

Тази жена е отличничка във флиртуването и затова очаква същото от партньора си. Да я подразните малко, като ѝ изпратите сладки дребни съобщения, е най-добрият начин да я съблазните, като същевременно запазите връзката си забавна и любопитна.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

3. Никога не казвайте "не" на разговора

Жената Близнаци очарова мъж, който е общителен също като нея. Тя оценява мъж, който може да се смесва във всяка група и да поддържа кръга забавен и засмян. Интересувайте се от нейните клюки и я зарибявайте по разнообразни теми, за да я ухажвате.

4. Бъдете забавни и развлекателни

Жената Близнаци никога не държи прекалено много на външния вид. Тя се нуждае от искряща личност, която да има добро излъчване и  чувство за хумор. Ако искате да я съблазните, шлифовайте остроумието си и дръжте под ръка забавните реплики, за да я забавлявате и да се харесате на вътрешното ѝ дете. 

5. Правете интересни планове с нея

Близнаците се нуждаят от партньор, който е готов да задоволи авантюристичната им душа. Изведете я на среща, мислете нестандартно и никога не позволявайте нещата да станат скучни, ако искате да спечелите сърцето ѝ.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

6. Дайте й изолация

Макар че жената Близнаци обожава общуването, тя също толкова се нуждае от собствено време и пространство, за да се подхранва отвътре. Не й отнемайте това и й осигурете време "за нея", за да й позволите да изследва скритите вътрешни чувства.

7. Накарайте я да види, че сте отговорен

Ако искате да спечелите сърцето на жена Близнаци, покажете ѝ, че сте отговорен и надежден. Жената Близнаци обича да се забавлява от време на време, но често предпочита мъж, който може да направи всичко за близките си.

8. Не я паникьосвайте

Не очаквайте от жената Близнаци да се впусне във връзка на секундата. Тя би искала да върви бавно и лесно и не обича никакви емоционални игри. Не си играйте на труднодостъпни и предприемайте смислени стъпки, които ще ускорят процеса.

4 зодии, които ще се къпят в пари през януари

9. Включвайте я в решенията си

Не карайте жената Близнаци да се чувства нежелана. Нейната личност се нуждае от мъж, който е надежден и автентичен и уважава мнението и чувствата ѝ. Тя винаги иска да бъде приоритетна в живота на своя мъж. Това ще засили вашата идентичност и стойност в сърцето ѝ.

10. Накарайте я да продължи да гадае

Близнаците обичат изненадите и за да спечелите вниманието ѝ, трябва да разтърсвате нещата и да я оставяте да гадае от време на време. Кажете ѝ, че сте планирали изненада за нея. Този тип поведение е наистина ценен в живота на Близнаците.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес