Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 неща, с които ще привлечете жената ЛЪВ

15 януари 2023, 22:15 часа

Като космически елемент на огъня, жената Лъв се отличава с лидерски умения и целеустременост. Тази смела, искрена и състрадателна лъвица притежава способността да отстоява себе си и никога да не се колебае да изразява мислите си. Управлявана от Слънцето, личността на жената Лъв се слави със своята свирепост, загадъчност и уравновесеност. Макар че много хора смятат този звезден знак за общителен и смел, невидим факт е, че когато е влюбена, тя се оказва нежна като цветенце. За да съблазните класическата жена Лъв, трябва редовно да ѝ правите много комплименти, тъй като тази дръзка фатална жена обича светлината на прожекторите, вниманието и похвалите. Но има и още нещо. И така, тук ви предлагаме списък с 10 начина, които ще ви помогнат да увеличите шансовете си за романтична връзка с това момиче.

1. Заредете се със сладки приказки

Жената Лъв иска мъж, който да я направи свой приоритет и да й осигурява безкрайно внимание и обич. Обръщайте внимание на малките детайли и й правете комплименти от време на време; тя определено ще се върне за още. Никога не я критикувайте, тъй като тя не умее да се справя много добре с неодобрението.

Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

2. Оставете я да командва

Тъй като е алфа-жена, това момиче е привлечено само от мъж, който осигурява пълна свобода и пространство, като я оставя да ръководи. Оставете я да прави плановете и пропуснете доминиращата си страна, за да спечелите обичта ѝ. Нещо повече, ако се съобразявате лесно с нейните идеи и й давате власт, това ще подейства очарователно, за да я привлечете към себе си.

3. Бъдете добър слушател

Лидерските черти вървят успоредно с жената Лъв и затова тя обича да дава заповеди на другите. Тази жена предпочита мъж, който я изслушва и отдава значение на това, което казва, вместо да повдига спорове. Бъдете искрени и искрено оценявайте нейните философии и възгледи.

4. Симпатични романтични жестове

Огнените жени Лъв лесно могат да бъдат ухажвани със сладки кичозни жестове. Поглезете я с релаксиращи техники, изпратете ѝ очарователни съобщения или ѝ купете цветя, когато се почувства отпаднала. Това може да я накара да се почувства супер специална и да ви сближи и двамата.

10 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се срещате с ЛЪВ

5. Разглезете я с подаръци

Подаръците са най-добрият начин да накарате тази лъвица да се почувства специална. Вложете малко повече мисъл в персонализирането на подаръците.

6. Приключенски ду

Жената Лъв ще се отдръпне от вас, ако попаднете в капана на повтарящ се график. Но тя със сигурност ще оцени мъж, който може да утоли авантюристичната ѝ душа, вместо да я обвързва в монотонна рутина. Извеждайте я спонтанно и й правете изненади.

7. Сбъдвайте мечтите си

Лъвът е един от онези звездни знаци, които тичат след мечтите и целите си. Жените, родени под този звезден знак, обожават хора, които остават целеустремени и прекарват време в разширяване на кариерата и бъдещето си. Но докато работите върху себе си, не забравяйте да я подкрепяте. Дръжте се около нея и споделяйте плановете си за съвместно развитие.

Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!

8. Извинявайте се за грешките с

Тази жена дава приоритет на честността в живота си и това очаква и от партньора си. По време на кавги и спорове я оставете да спечели и се извинете, когато сте сгрешили. Това обикновено ще повиши вашата значимост и имидж в нейното съзнание.

9. Не я задушавайте с обаждания и текстови съобщени

Задушаването с обаждания и текстови съобщения през цялото време може да я отблъсне от вас. Вместо това се опитайте да ѝ дадете пространство и независимост след всяка среща, така че да има възможност да помисли за вас.   

10. Питайте за емоционалното ѝ състояние

Тази огнена девойка е много сдържана и поверителна по отношение на чувствата и емоциите си. Възможно е тя да не дойде при вас и да не говори директно за чувствата си. Опитайте се да разчетете действията ѝ и да я попитате за това, което я засяга.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес