Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Малкият Джан има шанс да проходи, но се нуждае от финансова подкрепа

06 юли 2023, 10:33 часа • 4400 прочитания

Джан е едва на 3 години и страда от Детска церебрална парализа. Детето има има нужда от нашата помощ, за да играе и да изживее едно прекрасно детство, както другите дечица!

За да проходи Джан има нужда от селективна дорсална ризотомия (SDR), която се прави най-успешно в болница  CHILDREN"S HOSPITAL St. Luisq, Missouri. Необходимата сума е 49 118.00 долара, която за жалост е непосилна за семейството! Ето и повече за информация за малкия герой.

Джан е роден в 27 г. с., едва 1000 грама. След 68 дни престой в неонатологичното отделение в АГ болницата в гр. Русе и малко по-късно е установено двигателно изоставане. Поставена му е тежката диагноза Детска Церебрална Парализа! Веднага започва рехабилитация, която продължава три години при д-р Чавдаров в болница "Света София", гр. София. Многократно е провеждал реахабилитации.

Семейството е посещавало и турската клиника за рехабилитации РИБЕМ в Истанбул. Към днешна дата провеждаме специализирани кинезотерапевтични и рехабилациони центрове всекидневно в град Пловдив до момента, всичките по-горе изброени процедури бяха финансово покрити от семейството.

Семейството кандидатства и Джан е одобрен за процедурата - Селективна Дозална Ризотомия (SDR) в САЩ. Само и единствено чрез тази операция е възможно, за постоянно, да бъде премахната спастичността.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

BGN-ДЖАН ФЕРДИ АХМЕД IBAN:BG46STSA93000028796040

BIC:STSABGSF

PAYPAL:dzhanahmet3

Може да видите повече подробности за състоянието на детето ТУК

Момче с детска церебрална парализа става републикански шампион по канадска борба и отваря зала в Сливен

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес