Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безплатни консултации с ортопед в София

09 октомври 2024, 11:18 часа • 286 прочитания

Имате ортопедичен проблем или се нуждаете от второ мнение за лечение? Възползвайте се от възможността да се консултирате с проф. д-р Хакан Софу, специалист по ортопедия и травматология от болница Мемориал Аташехир, Истанбул. На 19 октомври 2024 г. той ще бъде в София, по покана на Здравен Информационен център „Медикъл Караджъ“, за да проведе безплатни консултации на пациенти с ортопедични заболявания.

Проф. д-р Хакан Софу е специалист в следните области:

  • Смяна на тазобедренa и колянна става
  • Лечение на спортни травми
  • Иновативни методи за възстановяване на ставите

За кого са подходящи консултациите?

Консултациите са предназначени за пациенти, които търсят второ мнение за лечение на ортопедични проблеми или имат нужда от съвети относно възможностите за лечение.

⚠️ Важно: По време на консултациите няма да се извършват физикални прегледи. Всеки пациент трябва да носи актуална медицинска документация и образни изследвания, за да може да получи най-точно мнение от специалиста.

Кога и къде?

Дата: 19 октомври 2024 г. (събота)

Място: София

Не пропускайте шанса да получите второ мнение от специалиста. Местата са ограничени, затова побързайте да запазите своя час!

Как да се запишете?

За повече информация и записване на час, посетете сайта на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“:

🌐 www.medikara.bg/freeconsults/sofu-19-10-24

Можете също така да се свържете с координаторите на:

📞 0878 500 730

Защо да изберете проф. д-р Хакан Софу?

Професорът има над 20 години опит в ортопедията и специализация в някои от най-иновативните методи за лечение на ставите. Неговият подход комбинира високоспециализирани хирургически умения и неоперативни терапии, което го прави отличен избор за пациенти с комплексни ортопедични проблеми.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес