Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безплатни консултации с онкохирург в София

30 септември 2024, 07:20 часа • 453 прочитания

Имаме удоволствието да съобщим, че на 11 и 12 октомври 2024 г. доц. д-р Каан Гьокче ще проведе безплатни консултации в София. Специалист с над 18 години опит, той е част от екипа на болница Окан, Истанбул.

Кой е доц. д-р Каан Гьокче?

Доц. д-р Каан Гьокче е високо квалифициран хирург, специализиран в оперативното лечение на широка гама от онкологични заболявания. Неговата практика обхваща както сложни онкологични операции, така и предоставянето на палиативна грижа за пациенти с напреднал стадий на заболяването. Изключителният му опит и индивидуалният подход към пациентите го правят търсен специалист за лечение на най-тежките случаи на рак.

Специализация на д-р Гьокче:

Доц. д-р Гьокче извършва операции и консултации в следните области:

  • Рак на гърдата
  • Рак на дебелото черво
  • Рак на стомаха
  • Рак на белия дроб
  • Карцином на ректума
  • Рак на панкреаса
  • Рак на щитовидната и паращитовидната жлеза
  • Рак на черния дроб и жлъчните пътища
  • Перитонеална карциноматоза
  • Злокачествен меланом

Какво представляват консултациите?

Консултациите с доц. д-р Каан Гьокче са предназначени за пациенти, които търсят второ мнение или насоки за оперативно лечение на своето онкологично състояние. Това е изключителна възможност да се консултирате със специалиста, без да е необходимо да пътувате до Турция. Консултациите включват преглед на медицинската документация на пациента и обсъждане на възможните хирургични интервенции и планиране на лечение. Важно е да се отбележи, че физикални прегледи няма да се извършват на място, така че пациентите трябва да носят актуални образни изследвания!

Кога и къде ще се проведат консултациите?

Дата: 11 и 12 октомври 2024 г.

Място: гр. София (точното местоположение ще бъде потвърдено при записване).

Как да запишете час за консултация?

За да се възползвате от тази възможност, трябва да запишете своя час за консултация предварително. Можете да се свържете с координаторите на Медикъл Караджъ на телефон 0878500730.

За кого са подходящи тези консултации?

Консултациите са подходящи за пациенти с диагностициран рак, които търсят второ мнение или допълнителна информация за възможностите за лечение. Специалистът ще разгледа актуалната медицинска документация на пациента и ще предложи съвети за хирургични решения или други форми на лечение, включително палиативни грижи, когато това е необходимо.

Не пропускайте възможността да получите второ мнение от онкохирург и да се информирате за възможностите за лечение, които може да променят живота ви.

Запишете час още днес и се възползвайте от консултациите с доц. д-р Каан Гьокче!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес