Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Представиха Бизнес каталог на община Димитровград за 2019 г.

14 декември 2018, 13:51 часа • 6049 прочитания

На пресконференция днес кметът на община Димитровград Иво Димов и председателя на УС на "Тракия Тех" Георги Стоев представиха новият Бизнес каталог на община Димитровград за 2019 г., съобщиха от общината.

Изданието е в електронен формат на български и английски език и представя Димитровград като една от най-бързо развивиащите се инвестиционни локации в България. В него има полезна информация за бизнес климата, местната икономика, работната сила, разходите за труд и пазара на имоти. В Димитровград вече инвестираха няколко мултинационални компании. На представянето днес водещия икономист Георги Стоев прогнозира все по нарастващ интерес към града от високотехнологични производства в следващите няколко години.

Кметът на Димитровград Иво Димов сподели, че настоящата стъпка като част от стратегическото партньорство на общината с "Тракия Тех" ще дадат на града профил на развитие му за следващите десетилетия.

Бизнес каталога ще бъде издаден и на хартиен носител на английски език в тираж от 750 бр., които ще бъдат предназначен за ползване от инвеститори с интерес към развиване на бизнес в страната.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес