Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко капки от тази подправка ще съживи МУШКАТОТО и ЗДРАВЕЦА

21 юни 2022, 15:43 часа

Здравецът и мушкатото са две изключително популярни растения, които са отглеждани в почти всяка една градина. Те имат куп лечебни свойства и помагат за облекчаването на редица здравословни състояния.

По специализираните магазини се предлагат най-разнообразни подхранващи препарати, чиято основна цел е да подпомогне развитието им и да предизвика цъфтеж. Разбира се, съществуват и не малко натурални средства, чието действие е абсолютно същото.

Ако и вие отглеждате здравец и мушкато в градината си и искате да насърчите естественото им развитие, предлагаме ви да опитате един изключително лесен и ефективен метод. Става въпрос за няколко капки зехтин. Как обаче следва да ползвате тази здравословна мазнина, тепърва предстои да разберете.

Ако искате да подмладите старото МУШКАТО, незабавно направете ето това

Как се подхранват здравец и мушкато със зехтин?

Всичко, което се изисква от вас да направите, е да капнете няколко капки от подправката около корена на растението. Така и здравецът, и мушкатото ще станат много по-здрави и силни. Цветовете на растенията ще са по-обилни и с по-наситени багри.

Опитайте този лесен метод и сами се убедете в положителните резултати. Подхранването със зехтин е наистина лесно и не отнема почти никакво време. Това е бърз и ефективен начин за подхранването на растенията, които отглеждаме в градините си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес