Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Празнично поздравление от кмета на Трявна

24 декември 2021, 14:21 часа • 2111 прочитания

Кметът на Трявна Силвия Кръстева отправи празнично поздравление и пожелания за празниците. Ето какво каза тя:

"Уважаеми съграждани,

Скъпи жители на Община Трявна,

В навечерието сме на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово! В тихата свята нощ празнуваме раждането на Младенеца и сърцата ни се озаряват със светлина и топлина. Нека отново си пожелаем онова, за което най-силно мечтаем и да повярваме, че този Рождествен ден ще ни донесе най-голямото щастие!

Коледа е вълшебна, свята и специална. Тогава всички пътища водят към семейното огнище, когато отново можем да се съберем с най-близките си хора около празничната трапеза.

Пожелавам Ви да бъдете щастливи, да дарявате обич и доброта и да изживеете една незабравима Коледа с Вашите семейства! Защото да имаш семейство означава да бъдеш богат и обичан на този свят!

Нека има любов, разбирателство и мир във Вашите сърца, а душите Ви да бъдат окрилени и озарени от празничния Коледен дух! Бъдете здрави и благословени!

На прага на новата 2022 нека да си пожелаем да бъде по-добра, по-продуктивна и по-успешна година! Да направим своята равносметка и да продължим смело напред с надежда, че пътят ни ще бъде по-лек!

Нека всички наши бъдещи дела да бъдат увенчани с успех, а радостта, щастието и късмета да ни съпътстват през цялата година! Да продължим заедно да градим бъдещето на нашия град и това на децата ни и да преодоляваме трудностите, които животът ще продължи да ни поставя! Да бъдем поводът за гордост – за семействата си, за Трявна и за България!

Честито Рождество Христово!

Здрава, благодатна и мирна Нова 2022 година!"

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес