Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

До 100 м е ограничена видимостта на прохода Шипка

10 декември 2015, 08:37 часа • 2763 прочитания

До 100 метра е ограничена видимостта на прохода Шипка. Това информира за Радио „Фокус” Велико Търново дежурният в Областно пътно управление – Габрово. Пътните настилки са сухи. Температурата на въздуха е от -1 до 6 градуса. През прохода Шипка се преминава без проблеми. Няма допълнително въведени ограничения и затворени пътни участъци. Не са регистрирани и пътни инциденти в областта. На Шипка остава забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 10 тона.

На път Кормянско-Малък Вършец-Крамолин при км 10 е забранено движението на МПС с ширина по-голяма от 3.5 м /включително и товара/, заради стеснен участък при мост над река Крапец.

Път Габрово-Дебел дял – в участъка от км 10 до км 13 е затворен за движение на МПС, поради пропадане на пътното платно. Обходният маршрут е през Гъбене и Музга.

До 31 декември включително се ограничава движението по път III-5006 Габрово – Узана от км 2+800 до км 3+100, който съвпада с бул. „Никола Вапцаров“ в град Габрово, поради извършване на строително-монтажни дейности. Шофьорите могат да използват обходeн маршрут по ул. „Бодра смяна“ в град Габрово, спазвайки пътната сигнализация.

Снимка: архив

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес