Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Златан може да стане съотборник на Вальо Антов

29 март 2023, 17:36 часа • 1621 прочитания

Златан Ибрахимович може изненадващо да стане съотборник на родния национал Валентин Антов. Това съобщи изданието „Tuttomonza.it“. Както е известно бившият централен защитник на ЦСКА играе именно в тима на Монца, който плати на „червените“ близо 2 милиона евро за правата на 22-годишния футболист.

Ибра има договор с Милан до края на сезона, като все още няма яснота дали той ще бъде подновен. Самият футболист иска да продължи да носи екипа на „росонерите“, но е възможно клубът да не го направи, най-вече заради възрастта на Златан, който през октомври ще навърши 42 години. Въпреки това той не възнамерява да спира с футбола.

Валентин Антов Рафаел Леао

Това обаче не притеснява ръководството на Монца в лицето на бившите босове на Милан – Силвио Берлускони и Адриано Галиани. Според „Tuttomonza.it“ именно вторият се е заел с тежката задача да убеди Ибрахимович да облече фланелката на скромния тим. Златан иска да играе поне още една година и евентуално да участва на Европейското първенство в Германия през 2024-та. Точно това може да се окаже и козът на Монца – гарантираното игрово време, което ще има в тима.

От Милан пък поставиха ултиматум на голямата си звезда Рафаел Леао.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес