Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Затворници тормозят Дани Алвеш, футболистът не излиза от килията си

09 май 2023, 10:17 часа • 1855 прочитания

Най-декорираният играч в историята на футбола Дани Алвеш определено не се наслаждава на най-добрите дни от живота си. Бившият футболист на Барселона и националния отбор на Бразилия, който има рекордните 43 трофея в кариерата си, е обект на тормоз от други затворници.

Алвеш се намира в ареста по дело за изнасилване, а останалите затворници не се отнасят никак добре с бившия играч на Барселона, пише испанското издание MARCA. Изданието допълва, че Алвеш рядко излиза от килията си, за да не влиза в конфликт с останалите затворници.

Дани Алвеш

Освен това Дани Алвеш е изпаднал в депресия, която е довела и до значителна загуба на тегло - бразилецът е много отслабнал. Алвеш бе задържан на 20 януари по дело за сексуален тормоз, а ако бъде признат за виновен, може да бъде осъден на затвор от 4 до 12 години.

Желанието на Дани Алвеш бе да му бъде поставено проследяващо устройство, за да го освободят от ареста. Съдът обаче не уважи желанието му и се съобрази с исканията на прокуратурата той да остане зад решетките.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес