Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Възкръсналият Пол Погба: Не съм измамник, завръщам се по-гладен (ВИДЕО)

17 октомври 2024, 20:17 часа • 480 прочитания

Световният шампион с Франция от 2018 година Пол Погба ще може да излезе на терена отново през март 2025-а, защото Спортният арбитражен съд (КАС) намали наказанието му. Халфът даде интервю за Sky Sports News, в което заяви, че не е измамник, и ще се завърне по-гладен и по-мотивиран.

Пол Погба се завръща по-мотивиран от всякога

„Поемам отговорност за това, че съм взел добавката и не съм проверил три пъти, въпреки че е от професионален лекар. Ако трябва да бъда наказан, нямам нищо против, но в никакъв случай не трябва да е четири години. Ще приема 12 месеца", каза Погба относно намаляването на своето наказание.

"Гладният Погба"

"Не съм измамник, аз съм човек, който обича спорта си и обича играта. Все още съм същият играч, но с различен глад. По-мотивиран съм. По-гладен съм. Ще оценявам играта повече от преди, след като тя ми беше отнета. Осъзнах колко важна е тя за мен. Хората трябва да разберат истината, а тя се съдържа в документа на Спортния арбитражен съд. Ще ви разкажа цялата история, но по-лесният начин е да се сдобиете с документа, той обяснява всичко", обясни френският полузащитник.

ОЩЕ: Ювентус прекратява договора на Пол Погба

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес