Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юве и Наполи с големи издънки в Серия А (ВИДЕО)

17 февруари 2024, 21:26 часа • 1334 прочитания

Шампионът на Италия Наполи и местният гранд Ювентус допуснаха сериозни издънки в мач от 25-ия кръг на Серия А. Неаполитанците направиха равенство 1:1 у дома с Дженоа, докато „старата госпожа“ завърши 2:2 с намиращия се на 18-то място в класирането отбор на Верона.

Наполи не е отборът от миналия сезон

Наполи продължи да не се представя на високо ниво през този сезон и взе само точка от Дженоа. Гостите от Генуа поведоха в резултата в 47-ата минута на срещата, когато Френдруп се разписа. В 90-ата домакините от Неапол се добраха до равенството с попадение на Нгонге. След хикса Наполи има 36 точки и заема 9-то място във временното класиране. Дженоа пък са 12-ти с 25 пункта.

Ювентус не убеди срещу Верона

Ювентус също се представи много под очакванията в мача си срещу борещия се да не изпадне тим на Верона. Фолоруншо даде преднина на домакините в 11-ата минута. Ювентус обаче изравни чрез Душан Влахович, който се разписа от дузпа близо половин час след старта на срещата.

В началото на второто полувреме Верона отново поведе. Този път точен бе Нослин. В 55-ата минута Рабио възстанови равенството и донесе точката на Ювентус. Въпреки издънката Юве продължава да е на втора позиция в Серия А с 54 точки – на 9 от лидера Интер, който обаче е с мач по-малко. Верона е на 18-то място с 20 точки.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес