Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Борусия Дортмунд изуми с любопитен прийом за мониторинг

17 октомври 2024, 19:41 часа • 374 прочитания

Треньорът на Борусия Дортмунд Нури Шахин разкри интересен свой метод за мониторинг на футболистите, които играят за националните отбори. Младият специалист държал да получи обратна връзка от всеки състезател веднага след мача по Whatsapp.

Играеш, мачът свършва и пишеш на Шахин

Шахин, който през миналия сезон напусна Анталияспор и стана помощник-треньор в Дортмунд, а през настоящата кампания е старши треньор, призна, че същият метод е прилагал и при работата си в Турция. Треньорът създава група в Whatsapp с играчите, които отиват в националните отбори на своите страни, и иска от тях да направят кратък доклад веднага след всяка среща.

ОЩЕ: Шампионът Леверкузен и Дормунд се издъниха в Бундеслигата, Байерн с шанс да дръпне на върха

Борусия Дортмунд

Медията от южната ни съседка fanatik.com цитира немски колеги и разкри съобщение от въпросната група. Серу Гираси, който в началото на сезона беше трансфериран от Щутгарт, пише след двубоя в Етиопия: „61 минути, нападател, всичко е наред, треньор!" Шахин пък направи следния коментар по темата:

„В Анталияспор имаше най-много трима-четирима национални играчи, а сега са твърде много. Честно казано, не е много приятно, когато се говори само по мобилния телефон. Когато мачовете приключат, веднага получавам новини."

ОЩЕ: "Ако не се казваше Моуриньо, досега да е уволнен": Критикуват Специалния, той иска играчи от Висшата лига

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес