Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СНИМКА: Прокудена звезда на Челси празнува в съблекалнята на Барса след Ел Класико

20 март 2023, 09:30 часа • 1955 прочитания

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг бе на "Камп Ноу" в неделя вечер, за да изгледа на живо победата на бившия си клуб Барселона срещу Реал Мадрид в Ел Класико. Нещо повече: след мача Обамеянг влезе в съблекалнята на каталунците, за да празнува с тях.

Обамеянг прекара половин сезон в Барселона след трансфер от Арсенал, но през миналото лято се завърна във Висшата лига, за да облече екипа на Челси. На "Стамфорд Бридж" обаче кариерата му не се разви никак добре, като той на практика е почти извън плановете на клуба.

В събота Челси не успя да победи Евертън като домакин, а Обамеянг бе извън групата заради контузия. В неделя той бе в Испания, за да изгледа Ел Класико, а след двубоя в социалните мрежи се появи негова снимка с Феран Торес, празнувайки успеха.

Обамеянг поддържа отлични взаимоотношения с играчите на Барселона, както и ръководството и треньора Шави, като искаше да се завърне в клуба през януари, но бе невъзможно заради правилата на ФИФА. Очаква се той да напусне Челси през лятото, като може отново да заиграе на "Камп Ноу".

След Ел Класико Анчелоти и Шави влязоха в задочен спор за отменения гол на Реал Мадрид (ВИДЕО) 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес