Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След месеци на слухове: Официално обявиха бъдещето на Карло Анчелоти

29 декември 2023, 16:51 часа • 1528 прочитания

Един от най-успешните футболни треньори - Карло Анчелоти, взе окончателно решение за бъдещето си. Италианският специалист ще остане начело на испанския колос Реал Мадрид до лятото на 2026 година, подписвайки нов договор с "лос бланкос".

Карло Анчелоти остава в Реал Мадрид до 2026-а

След месеци на спекулации, в които се смяташе, че Анчелоти ще поеме националния отбор на Бразилия, на 29 декември ръководството на Реал обяви на клубния си сайт, че удължава контракта на треньора. "Белия балет" е успял да убеди Анчелоти да остане в клуба за още 2 сезона.

Карло Анчелоти

Бразилия остава капо за сметка на Реал

Карло Анчелоти е единственият треньор, който е печелил Шампионска лига четири пъти. Освен това той се е доказал като специалист и в 5-те водещи първенства в Европа, ставайки шампион във Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата и Лига 1.

Новината за удължаването на договора на Анчелоти в Реал разочарова симпатизантите на бразилския национален отбор, тъй като тимът се намира на едва шесто място в световните квалификации на Южна Америка. "Селесао" са в криза, а сега изглежда, че нямат и готов треньор, който да ги избави от нея.

Ето как през юли бе официално съобщено, че Анчелоти ще поеме Бразилия от лятото на 2024-а.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес