Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След Кроос: Реал Мадрид може да се сбогува с още една легенда

28 май 2024, 17:02 часа • 1434 прочитания

След като Тони Кроос обяви, че се оттегля от футбола, Реал Мадрид може да остане без още един ключов играч от следващия сезон. Капитанът на "белите" Начо Фернандес е взел решение за бъдещето си и ще го обяви след финала на Шампионската лига, който е последният мач за сезона.

Начо Фернандес

Начо Фернандес говори за бъдещето си

При въпрос за бъдещето му, испанският бранител каза: "Взел съм решение за бъдещето си, но сега не е моментът да говоря за това. Да бъда капитан и да спечеля Шампионската лига още веднъж няма да промени мнението ми, защото вече съм решил какво да правя."

Думите на Начо накараха мнозина да мислят, че той намеква за край на престоя си в Реал Мадрид. Договът му изтича в края на сезона. Вече има спекулации, че испанецът ще продължи с футбола в лигата на САЩ - Мейджър Лийг Сокър.

Капитанът на "белите" е взел решение 

Начо Фернандес

Защитникът е част от "белия балет" от 2001 година, когато започва с юношеския състав. От 2011 година Начо играе за първия отбор. През последните 2 години той е капитан на тима на Реал след напускането на Серхио Рамос и Карим Бензема. Начо е изиграл 363 мача за столичани, в които е спечелил 25 трофея. Испанецът ще изиграе своя мач № 364 в събота на финала на Шампионска лига.

ОЩЕ: Тъжен ден за футбола: Тони Кроос сложи край на кариерата си

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес