Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще му върви по вода: Дори гръмотевична буря не успя да провали представянето на Меси (ВИДЕО)

17 юли 2023, 12:48 часа • 1480 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси бе представен официално като ново попълнение на Интер Маями. Това се случи на специална церемония, която се проведе на клубното съоръжение на американския тим. Заедно с Меси бе представен и неговият бивш съотборник в Барселона – Серхио Бускетс.

Представянето на Меси бе на крачка от провал

Събитието бе на крачка от провал, тъй като малко преди церемонията над Маями се разрази страховита гръмотевична буря. Поради тази причина организаторите прецениха, че е по-добре феновете да изчакат тя да отмине преди да влязат на стадиона, за да се избегнат инциденти. В крайна сметка бурята свърши и Меси бе официално представен от собствениците на Интер Маями – Дейвид Бекъм и Хорхе Мас.

Меси започва нова глава в кариерата си

Самият Меси пък заяви, че очаква с нетърпение да започне новата глава в неговата кариера. Той сподели, че е много щастлив от решението си и очаква да се наслади на преживяването в Щатите. Световният шампион с Аржентина допълни, че идва в клуба, за да побеждава и да помага на отбора да израства.

„Благодаря на хората в Маями за това посрещане и за тази любов. Щастлив съм, че съм тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха всичко толкова лесно. Идвам тук с желанието си да се боря и да побеждавам, както и да помагам на клуба да израства".

"Надявам се да се присъедините към нас и искам да благодаря и на съотборниците си тук. Щастлив съм, че избрах този град и този проект. Нямам съмнение, че ще се насладя на това преживяване“, каза Лионел Меси.

Наскоро пък стана ясно, че Барселона продължава да дължи пари на Меси.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес