Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рууни: Титуляр съм, защото работя здраво, а не защото има специално отношение към мен

16 юни 2014, 14:48 часа • 13044 прочитания

Нападателят на Англия Уейн Руни възропта срещу слуховете, че селекционерът Рой Ходжсън има по-специално отношение към него и затова титулярното му място е гарантирано, независимо от неговото представяне.

„Никога не съм усещал префеценциално отношение и не мога да разбера откъде се появиха подобни твърдения. Защо да чувствам гарантирано титулярно място? Работя здраво и искам да играя, но това не зависи от мен. Никога не съм смятал, че позицията ми в отбора е сигурна“ - коментира Руни, който до момента има 39 гола с националния екип.

„Всеки от играчите се старае, за да даде различни опции пред треньора и когато той направи своя избор всеки ще го приеме“ - изтъкна нападателят, който срещу Италия изтича близо 12 километра, най-много от всички на терена.

В решителната битка срещу Уругвай Рой Ходжсън смята да го постави зад нападателя, а не на крилото, както в първия мач.

„Треньорът избира титулярите, а ние му даваме варианти. Срещу Италия времето не бе проблем за мен. Като цяло доста тичам в срещите, така че нямах проблеми. Ще видим как ще се възстановят момчетата и след това ще се прецени кой да играе“ - завърши Руни.

 

 

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес