Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разнобой в Манчестър Юнайтед: Играчите се обърнаха срещу Тен Хаг

05 декември 2023, 14:23 часа • 1332 прочитания

За сериозен разнобой в съблекалнята на Манчестър Юнайтед съобщават спортните новини на Sky Sports. Британската медия информира, че голяма част от играчите са се обърнали срещу наставника Ерик тен Хаг и не вярват на неговите методи.

Тен Хаг изгуби доверието на играчите на Манчестър Юнайтед

Тен Хаг е изгубил доверието на половината играчи на отбора. Те са недоволни най-вече от стила на игра на Манчестър Юнайтед, както и от прекалено тежките тренировки, включващи твърде много бягане. Водещи футболисти на "дяволите" дори са разговаряли с Тен Хаг.

Футболистите го убеждават, че им дава твърде тежки тренировки

"Някои от водещите играчи са разговаряли с мениджъра, за да споделят мнението си къде са проблемите в игра. Те са обсъдили с него опита си от другите големи клубове, в които са играли, и считат, че мениджърът трябва да проявява повече разбиране към тях", пише Sky Sports.

Ерик тен Хаг

Конфликтът на Тен Хаг с Джейдън Санчо

Освен слабите резултати на отбора, Юнайтед има и друг вътрешен проблем - конфликтът между Тен Хаг и Джейдън Санчо, който е изваден от отбора от септември насам. Нидерландецът настоява за извинения от младия англичанин, но той отказва да го стори.

Към момента Санчо тренира с юношите на тима и се храни отделно от основната група, което според неговите приятели в първи отбор е прекалено. Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед ще продаде Джейдън Санчо на колосална загуба, заедно с още един футболист на "червените".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес