Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПСВ е в криза и се нуждае от задължителна победа

27 ноември 2013, 10:26 часа • 13743 прочитания

Капитанът на "ПСВ Айндховен", Стейн Шаарс, заяви, че отборът му е в много дълбока криза. В момента холандците са на 8-мо място в родното им първенство, а в Лига Европа заемат 2-ра позиция със 7т. актив след лидера "Лудогорец", който има 10т. Именно в двубоя в четвъртък, на стадион "Васил Левски", холандците се надяват да вземат победа и да поставят началото на възход.

Вчера стана ясно, че Станислав Манолев ще играе в първия състав на "ПСВ" за този много важен двубой. Предвид метеорологичните условия със сигурност играта ще върви много трудно и за двата отбора. При равен резултат или дори победа за "разградчани", нашият представител в европейските турнири ще си подсигури първата позиция, което е много важно за жребия към фазата на елиминациите.

Според Шаарс победата за отбора му е наложителна и задължителна ако въобще искат да направят нещо през този сезон и да добият някакво самочувствие. Ако загубят, а "Черноморец Одеса" победи "Динамо Загреб", то отпадането на "ПСВ" и от тази надпревара ще е почти сигурно, както и тоталния психически крах на целия отбор. Станислав Манолев пък заяви през последните дни, че през зимния трансферен прозорец ще напусне редиците на холандския тим.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес