Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Приключен" ли е Роналдо: Близък до Кристиано журналист с култов коментар

13 януари 2023, 13:09 часа • 3554 прочитания

Популярният британски журналист Пиърс Морган за пореден път защити петкратния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо, с когото са в много близки отношения. Португалецът бе критикуван от различни посоки за решението си да заиграе в саудитския Ал Насър, но Морган не вижда нищо лошо в това.

Приключи ли Роналдо с големия футбол?

Според мнозина Кристиано Роналдо е приключил с големия футбол и отсега нататък ще играе предимно за удоволствие и пари, след като стана ясно, че ще взима и най-високата заплата във футболния свят - три пъти по-висока от тази на Лионел Меси в Пари Сен Жермен.

Не и според Пиърс Морган...

Морган, пред когото Роналдо даде скандалното си интервю за Манчестър Юнайтед, използва профила си в Туитър, за да защити португалеца от твърденията, че е приключил с футбола. Отговаряйки на въпрос дали Роналдо е "приключен", Морган написа следното: 

Роналдо - най-добре платеният спортист в света

"Последният път, когато проверих, Кристиано току-що беше подписал най-голямата сделка за трансфер в историята на футбола, за да стане най-добре платеният спортист в света на 38-годишна възраст, играейки в единствената страна, която победи световния шампион Аржентина на Световното първенство. Това е моето разбиране за "завършен."

Любопитното е, че когато интервюира Роналдо в края на миналата година, Морган му каза следното: "Ако искаше да печелиш пари, ти щеше да си в Саудитска Арабия, но това не е нещото, което те мотивира. Ти искаш да си на върха." Ето какво му отговори Роналдо (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес