Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пелегрини: Трябва да бъдем много внимателни в оставащите мачове

04 май 2014, 14:50 часа • 6625 прочитания

Титлата в английската Висша лига все още не е решена. Това смята мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини. Снощи "гражданите" победиха с 3:2 Евертън насред "Гудисън парк" и ще станат шампиони, ако в следващите два мача победят Астън Вила и Уест Хем.

"Първенството не е приключило и ние ще сгрешим сериозно, ако мислим по друг начин. Може би бяхме малко нервни срещу Евертън при 3:2, но се защитавахме отлично. Трябва да продължим да се представяме по този начин, защото формата ни се повиши значително, най-вече благодарение на представянето ни в гостуванията. Остават ни два мача у дома и трябва да бъдем много внимателни в тях. Фактът, че сме домакини, не означава абсолютно нищо и не бива да ни успокоява", заяви Пелегрини.

Сити и Ливърпул са на върха с по 80 точки, но "гражданите" са със значително по-добра голова разлика, а Челси е на 3-то място със 78 точки. До края на шампионата пък "мърсисайдци" гостуват на Кристъл Палас и приемат Нюкасъл, докато лондончани имат визита на вече изпадналия Кардиф, а днес, 4 май, са домакини на Норич, който се бори с всички сили да запази мястото си в елита.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес