Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пародия: УЕФА кани саудитския Ал Насър в Шампионска лига

15 ноември 2023, 16:00 часа • 3585 прочитания

Саудитският отбор на Кристиано Роналдо - Ал Насър, може да заиграе в европейската Шампионска лига! Такава инфромация се появи от местния журналист Али Ал-Харби, който съобщи, че УЕФА проучва възможностите да покани отбора от Саудитския Арабия в най-комерсиалния европейски клубен турнир.

Ал Насър влиза в Шампионска лига на УЕФА?

Отборът на Роналдо може да заиграе в Шампионска лига още от сезон 2024/2025. Като аргумент за поканата към Ал Насър се изтъква това, че отборът е един от трите най-известни клуба в Европа. Тази популярност на Ал Насър се набра след трансфера на Кристиано Роналдо през декември 2022 година.

ОЩЕ: "Голът на живота", който короняса контузения Роналдо

Кристиано Роналдо

УЕФА обмисля да покани отбора на Роналдо

"УЕФА възнамерява да отправи покана към Ал-Насър за участие в Шампионската лига през 2024 година, тъй като е един от трите най-известни футболни клуба и има голяма популярност на европейския континент", пише журналистът.

Евентуалното включване на Ал Насър в Шампионска лига изглежда трудно осъществимо, тъй като Саудитска Арабия не е под егидата на УЕФА, а спада към Азиатската футболна конфедерация. Все пак има примери с азиатски отбори, които участват в Шампионската лига на УЕФА.

По-рано този месец Роналдо вкара феноменален гол при победа на Ал Насър (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес