Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обвинилата Неймар в изнасилване излезе по телевизията

06 юни 2019, 09:06 часа • 6949 прочитания

Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди, че футболната суперзвезда Неймар я е нападнал сексуално в хотел в Париж. Откъси от телевизионно интервю с Н. Т. Мендес Де Суза, предполагаемата жертва, се излъчи само един час преди Неймар да излезе на терена за приятелски мач между националния отбор на Бразилия и Катар в столицата Бразилия. Интервюто дойде след като най-голямата спортна медия в Бразилия публикува материал, според който Де Суза признала на адвокатите си, че няма изнасилване, а доброволен секс.

"Имаше агресия заедно с изнасилването", каза жената в интервю, излъчено по мрежата SBT, съобщи АФП. Пълното интервю е планирано да се излъчи в понеделник.

Де Суза, която казва, че работи като модел, признава, че първоначално е харесвала Неймар и искала да прави секс с него. Неймар е платил самолетен билет, за да пътува от Бразилия и се е срещнал с нея в хотел в Париж.

"Нещата се промениха драматично при първата ни среща. Той беше агресивен, съвсем различен от момчето, което познавах от съобщенията. Тъй като наистина исках да бъда с него, си казах: Добре, ще се опитам да се справя с това", разказа Де Суза.

След малко целувки и галене "той започна да ме удря ... тогава започна да ме боли много, и аз го помолих да спре, защото ме боли", добавя жената в интервюто. Според Де Суза, Неймар се е извинил, но след това продължил да я наранява, докато правят секс.

Само че в противовес на тази версия излезе видео, в което се вижда, че всъщност Неймар бива удрян в "любовната игра". Само че клипът е правен след деня, в който Неймар бива обвинен от Де Суза, че я е насилил.

Неймар, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той публикува и интимни съобщения от WhatsApp, които казва, че е получил от обвинителката си, на които тя лежи в леглото си гола до кръста.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес