Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нидерландия – Англия: Кога и къде да гледаме втория полуфинал на Евро 2024?

10 юли 2024, 06:00 часа • 1122 прочитания

Националните отбори на Нидерландия и Англия излизат един срещу друг тази вечер във втория полуфинал от Европейското първенство по футбол. Двата тима ще гонят победата в двубоя, тъй като имат огромно желание да стигнат до мача за титлата и да се борят за спечелване на трофея.

ОБНОВЕНА: Златна резерва на Гарет Саутгейт класира Англия на финал срещу Испания на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Нидерландия – Англия: Начален час и ТВ

Нидерландия достигна до полуфиналите на Евро 2024, след като завърши на трето място в своята група „D“ и се класира напред като един от най-добрите трети в турнира. След това момчетата на Роналд Куман отстраниха тимовете на Румъния и Турция.

Англия пък спечели своята група „С“. Последваха трудни победи над Словакия и Швейцария, за да достигнат „трите лъва“ до Топ 4 на надпреварата.

Национален отбор по футбол на Нидерландия

В колко часа започва Нидерландия – Англия?

Двубоят от полуфиналите на Евро 2024 между Нидерландия и Англия ще се състои тази вечер. Мачът започва в 22:00 часа българско време. Срещата ще се проведе на стадион „Сигнал Идуна Парк“ в Дортмунд.

Кои телевизии ще предават Нидерландия – Англия?

Срещата между Нидерландия и Англия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Нидерландия – Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес