Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неймар: Винаги казвам на Меси, че ако играем на финал срещу Аржентина ще ги победим

23 май 2014, 11:45 часа • 8239 прочитания

Звездата на Барселона и на бразилския национален отбор по футбол Неймар мечтае да спечели световната титла с победа над Аржентина и Лео Меси на финала.

"Както аз, така и Лионел Меси ще се опитаме да играем най-добрия си футбол. След мача ще се поздравим, това е сигурно. Останалото не се знае", каза Неймар, цитиран от вестник "Таймс ъф Индия".

"С Меси имахме разговори относно световното първенство в съблекалнята на Барселона и аз винаги съм му казвал, че ако се срещнем на финала на световното, ще победим."

"Но и той твърди, че ще излезе като победител. Наистина е страхотно да познаваш такъв талант и да си близък с него. Аз съм голям щастливец."

"В наши дни няма неизвестни около съперниците. Те ни познават, ние ги познаваме. Не можеш да избираш противниците си. Срещу всеки трябва да даваш максимума от себе си. Само тогава можеш да си най-добрият."

"Испания е действащият световен шампион, който спечели и две европейски титли. Но ние сме готови да изпълним мечтата си. Ако се изправим срещу тях, трябва да започнем добре, както в турнира за купата на Конфедерациите", допълни Неймар.

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес