Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мениджърът на Челси: Ще опитаме всичко, за да продължим напред в Шампионска лига

06 март 2023, 18:39 часа • 1181 прочитания

Мениджърът на Челси Греъм Потър говори пред медиите преди утрешния мач от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Борусия Дортмунд. Той бе категоричен, че футболистите му ще направят всичко по силите си, за да продължат напред в турнира. Първият двубой между двата тима в Германия завърши с успех на домакините. Срещата на „Стамфорд Бридж“ утре пък стартира в 22:00 часа.

Потър заяви, че тимът му се изправя срещу много силен съперник, но е сигурен, че играчите му имат класата да го отстранят. Мениджърът на лондончани също така сподели, че се надява отборът му най-накрая да се отпуши и да започне да реализира създадените голови положения.

„Това е специален мач за нас и ще опитаме всичко, за да се класираме напред в Шампионската лига. Изиграхме няколко мача, в които можехме да вкараме повече от един гол и имаме нужда от това представяне утре. Изправяме се срещу топ отбор, който е в добра форма и постига победи. Нашият отбор също подобри настроението си след победата през уикенда и сме пределно мотивирани. Искаме да покажем най-доброто, на което сме способни“.

„За Рийс Джеймс ще решим утре. Кристиан Пулишич е в отбора, но за Нголо Канте е твърде рано да се завърне, макар че всичко при него изглежда добре. Ситуацията около него е сложна, защото той бе доста време аут и сега трябва постепенно да го върне в игра. Вълнуваме се, че вече върви в правилната посока, но скоро няма да е готов за цял мач“, каза Потър.

Междувременно Борусия Дортмунд прави всичко по силите си, за да вдигне на крака титулярния страж на тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес