Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ман Юнайтед – Байерн: Кога и къде да гледаме мегасблъсъка в Шампионска лига (Обновена)

12 декември 2023, 14:00 часа • 5134 прочитания

Манчестър Юнайтед приема днес Байерн Мюнхен в мегасблъсък от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят между двата тима в най-комерсиалния турнир е истинска класика и феновете на футбола чакат с нетърпение срещата.

Юнайтед – Байерн: Начален час и ТВ

Байерн Мюнхен

Манчестър Юнайтед се нуждае от задължителна победа срещу Байерн Мюнхен, за да запази шансовете си за класиране в елиминационната фаза на Шампионска лига. „Червените дяволи“ са последни в група „А“ с 4 точки. Лидер е именно германският хегемон с 10 пункта. На втора позиция е Копенхаген с 5 точки, колкото има и третият Галатасарай.

В колко часа започва дербито между Юнайтед и Байерн

Байерн Мюнхен Манчестър Юнайтед

Двубоят на стадион „Олд Трафорд“ тази вечер стартира в 22:00 часа българско време. Очаква се феновете на домакините да напълнят съоръжението до краен предел, за да опитат да помогнат на тима на Ерик тен Хаг да продължи напред в Шампионска лига.

Коя телевизия ще излъчи Ман Юнайтед – Байерн

Голямото дерби в група „А“ на Шампионска лига ще бъде излъчено пряко в българския ефир. Телевизията, която ще предава срещата между Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен, е Мах sport 3. Ако нямате възможност да гледате мача по телевизията, то може да проследите Манчестър Юнайтед – Байерн Мюнхен НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес