Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ходжсън: Много сме добри и няма да отстъпим на Германия

18 ноември 2013, 09:45 часа • 12712 прочитания

Според Рой Ходжсън „Германците ще бъдат много настъпателни“  утре вечер, но той вярва, че играчите му ще демонстрират, че си заслужават мястото на световните финали. В последната седмица доста известни личности във футбола се изказаха, че англичаните трябва най-накрая да покажат качества в Бразилия и явно са решили да ги демонстрират още утре на „Уембли“.

За тима на Германия има много отсъстващи титуляри – Мануел Нойер, Филип Лам, Месут Йозил и контузените Бастиан Швайнщайгер, Мирослав Клозе, Лукас Подолски, Сами Кедира и Марио Гомез. Все пак се очаква част от играчите, взели участие за „Байерн“ във финала на Шампионска лига през май, да започнат титуляри и утре вечер на „Уембли“.

Стартовият  състав за германците вероятно ще бъде: Вайденфелер, Вестерман, Боатенг, Мертесакер, Шмелцер, Кроос, Ларс Бендер, Мюлер, Гьотце, Ройс, Крузе. Предвид вчерашната тренировка, за „трите лъва“ може да стартират: Харт, Уолкър, Джагиелка, Кейхил, Коул, Джерард, Уилшър, Таунсенд, Руни, Лалана или Баркли, Стъридж.

„Вярвам, че всички 11 играчи, които ще излязат утре вечер на „Уембли“ ще оставят всякакви предразсъдъци извън терена и ще дадат максимума, за да победим Германия. Всички успехи, които тимът на Германия завоюва през годините са напълно заслужени“, коментира Хъджсън. През последните седем години германците се трудиха много усилено, за да изградят един от най-младите и сплотени тимове с вета.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес