Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грузия - Португалия: Кога и къде да гледаме мача от третия кръг на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

26 юни 2024, 20:00 часа • 5140 прочитания

Грузия и Португалия излизат тази вечер (26 юни) един срещу друг в последен сблъсък от група F на Европейското първенство по футбол в Германия. Двубоят ще се изиграе на стадион "Фелтинс Арена" в Гелзенкирхен и ще бъде ръководен от швейцареца Сандро Шерер. 

ОБНОВЕНА: Исторически подвиг! Грузия подчини Португалия и е на 1/8-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Грузия - Португалия на Евро 2024: Начален час и ТВ

"Мореплавателите" вече се класираха за осминафиналите на континенталната надпревара след разгром над Турция и труден успех срещу Чехия. Това дава възможност на селекционера Роберто Мартинес да направи ротации в своя състав и да пусне на терена жадни за доказване футболисти.

ОЩЕ: Португалия ще бие много по-лесно без Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Грузия

В колко часа започва мачът Грузия - Португалия?

От другата страна, "кръстоносците" няма какво да губят. Те завоюваха историческа първа точка на голям форум срещу Чехия и все още са в играта за продължаване напред. Сблъсъкът между Грузия и Португалия започва в 22:00 часа българско време.

ОЩЕ: Благой Георгиев: Роналдо си почива цяла година, нормално да издържи!

Коя телевизия ще излъчи мача Грузия - Португалия?

Мачът между Грузия и Португалия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще излъчват срещата, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Също така можете да следите развоя на мача Грузия - Португалия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Прогнози за Грузия - Португалия

Двубоят се очаква с огромен интерес от футболните фенове, а в "Студио Actualno" предложиха и прогнози за сблъсъка. Какви точни резултати прогнозира спортният екип на предаването за ЕВРО 2024 - гледайте във видеото:

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес