Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Диего Симеоне: Очаквам най-доброто от Барселона

01 април 2014, 12:42 часа • 5379 прочитания

Аржентинският специаlист начело на „Атлетико Мадрид“ очаква от „каталунците“ най-доброто, на което са способни в сблъсъка тази вечер.

Двата отбора заемат първите две позиции в класирането на Ла Лига, което обещава и два незабравими двубоя в Шампионска лига.

Ясно е, че Барселона ще опита до голяма степен да реши нещата още тази вечер на „Ноу Камп“, преди реванша на „Висенте Калдерон“. Въпросът е обаче дали Атлетико ще се даде толкова лесно. Вероятно звездата им Диего Коща ще пропусне двубоя тази вечер, което е голяма загуба за Атлетико.

Последните добри мачове на „каталунците“ ги изкачиха в класирането в Испания, а Симеоне определено отказва да определи отбора си като „аутсайдер“ или фаворит – просто поред бего в такива мачове нищо не се знае.

„Барселона е в топ форма, а и има огромен опит в подобни мачове. Двубоите ще са много трудно, защото и двата тима се срещат в много силни за тях моменти. Вярвам, че противникът ще иск ада реши изхода още тази вечер, на собствен стадион и да не чака реванша“, коментира Симеоне.

„Ако кажем, че сме фаворити, те ще отвърнат, че грешим, а ако кажем, че сме аутсайдери, то от каталунския щаб ще го потвърдят. Сигурното обаче е едно – ще се борим и ще се получат хубави двубои“, завършва аржентинецът.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес