Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов си поставя големи цели в ПАОК

30 ноември 2023, 11:27 часа • 982 прочитания

Българският национал Кирил Десподов си поставя големи цели в новия си клуб ПАОК. Както е известно, крилото премина в гръцкия гранд в началото на септември от родния шампион Лудогорец. Офанзивният футболист говори пред колегите от БНТ като заяви, че иска да се утвърди като титуляр и да бъде водеща фигура в отбора.

Десподов заяви, че още е много рано да говори за следващата стъпка в кариерата му, тъй като отскоро е в ПАОК. Той допълни, че най-важното за него е да е здрав, за да може да играе във всеки мач за гръцкия отбор. До момента той има 13 двубоя за солунския тим, в които се отличи с 3 попадения и 3 асистенции.

Целите пред Кирил Десподов

Кирил Десподов

“Програмата се доближава до тази, която имах в Лудогорец, почти на всеки три дни мач, евротурнири, Купа. Тежък е календарът, но аз се радвам, че успяваме да покажем едно много добро лице в Европа. Радвам се че сме първи в групата, сега ни предстои мач с Айнтрахт. Мисля, че ще излезем с позитивен резултат. Отборът се чувства отлично и върви нагоре”.

“Рано е да говоря за следващата стъпка. Отскоро съм тук. Надявам се да се включвам добре в мачовете, да затвърдя добрите изяви на терена, да се представям по най-добрия начин, да съм жив и здрав най-вече, защото ако не съм здрав, не мога да играя. Да се утвърдя като титуляр, като действащо и водещо лице в отбора. След това ще говорим за следващи стъпки”, каза Десподов.

Преди дни Кирил Десподов анализира представянето на националния отбор на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес