Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черноморец Одеса ща напада яростно тази вечер

07 ноември 2013, 11:59 часа • 13476 прочитания

Отборът на "Черноморец Одеса" се изправя тази вечер срещу "Лудогорец" на стадион "Васил Левски" от 20:00 часа. Срещата е реванш от груповата фаза на Лига Европа и при победа разградчани със сигурност се класират напред в турнира.

Звездата на гостите, Олексей Антонов, разкри, че отборът му ще разчита на агресията и неспирните атаки, което всъщност бе факт и в първата среща, но мерникът им много им изневеряваше.

"Наясно сме, че "Лудогорец" са труден съперник. В първия мач ни биха интелигентно. Сега обаче не идваме за равен, а за да вземем трите точки. В първия мач имахме доста шансове, но понякога топката просто не иска да влиза. Обещали сме си да се борим за всяка топка. Дори да загубим, няма да е фатално, но тогава ще ни е трудно за второто място", коментира Антонов, цитиран от football24.bg.

"Най-важното е да поведем. Досега те не са пускали гол и ако се случи, може да не реагират адекватно. Ще направим всичко по силите си, за да грабнем трите точки. Неприятно е, че Лудогорец ни би насред Одеса, и сега трябва да докажем, че имаме сили да се върнем в играта", пък коментира Франк Джа Джедже.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес