Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челси разкарва ненужен нападател в САЩ

07 февруари 2023, 16:06 часа • 1540 прочитания

Челси няма повече да разчита на Пиер-Емерик Обамеянг и на „Стамфорд Бридж“ усилено му търсят нов отбор. Според слуховете габонецът може да премине в тима от американската МЛС Лос Анджелис ФК. Сериозен интерес към 33-годишния футболист има и от страна на италианския Милан.

33-годишният нападател пристигна в Челси през лятото на 2022 година от Барселона, като тогава „сините“ платиха 12 милиона евро за правата му. Той обаче така и не успя да се наложи в отбора, като до момента има 17 мача във всички турнири, в които е реализирал 3 гола и е направил една асистенция. Поради тази причина ръководството на лондончани не го картотекира за елиминационната фаза на Шампионска лига.

Джорджо Киелини

Испанските медии съобщиха, че от американския клуб вече са се свързали с колегите си от Челси, за да обсъдят евентуалния трансфер на играча. Сделката няма да има проблем да се осъществи, тъй като в Щатите все още прозорецът за привличане на нови футболисти е отворен. Ако Обамеянг реши да подсили Лос Анджелис ФК, то той ще се събере с бившия защитник на Ювентус – Джорджо Киелини.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес