Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берлускони: Ще решим за бъдещето на Зеедорф след края на сезона

08 май 2014, 14:42 часа • 4786 прочитания

Собственикът на Милан Силвио Берлускони заяви, че ще реши съдбата на треньора лед края на сезона. Той каза също, че няма да продава клуба, въпреки че не може да се мери по богатство с арабските шейхове.

"Нямам намерение да продавам клуба, въпреки че ще бъде трудно да останем конкурентоспособни на международната сцена, където играят арабските пари. Клубове като ПСЖ са собственост на хора с безкрайно големи състояния", сподели бившият италиански премиер.

"Ще решим как да постъпим относно треньорския пост на срещата на борда на директорите след края на сезона. Засега само мога да кажа, че Кларънс има договор за следващите две години", поясни босът.

Берлускони говори и за Марио Балотели, който напоследък отнесе доста критики за представянето си на терена и се заговори, че той може да остане извън състава на Италия за световното.

"Лично аз бих взел Балотели на световното. Селекционерът обаче ще трябва да поработи доста, за да го убеди относно позицията и ролята му на терена. Засега ние в Милан не успяхме да го направим", коментира Берлускони.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес