Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арне Слот се опитва да изглади отношенията си със звезда на Ливърпул

26 август 2024, 15:01 часа • 623 прочитания

Арне Слот коментира видимото разочарование от смяната на Трент Александър-Арнолд по време на победата на Ливърпул с 2:0 срещу Брентфорд на "Анфийлд" с думите: "Трябва да се погрижим за него". Нидерландецът замени английския национал след 72 минути, а Александър-Арнолд изглеждаше недоволен, когато зае мястото си на скамейката, дори след като Слот отиде да говори с него.

Трент Александър-Арнолд се разсърди на Слот, нидерландецът се обоснова

Веднага след мача новият мениджър на Ливърпул каза: "Не изглеждаше никак доволен, след като го смених. Разбирам го. Всеки играч иска да играе 90 минути. Но не мисля, че играчите, които бяха на пейката от самото начало, бяха доволни от избора, който направих. Но Трент се върна от националния отбор, където в началото на турнира игра доста, а след това не. Имаше няколко седмици почивка, върна се, а това е едва третият му мач."

"Трябва да се погрижим за него, защото той ни е нужен за целия сезон, а не само за първите два мача. Но това, което е добре за мен, е, че имам и много добър резервен вариант с Конър Брадли. Така че ние се грижим за Трент", допълни нидерландецът.

45-годишният специалист постигна две победи в първите си два мача след успеха с 2:0 в Ипсуич Таун на старта. Голове на Луис Диас и Мохамед Салах донесоха победата на Слот в първия му мач начело на "Анфийлд".

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес