Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антонио Конте: На Тотнъм му липсва стабилност

14 февруари 2023, 11:41 часа • 869 прочитания

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте говори преди днешния мач от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Милан. Италианският специалист сподели, че на „шпорите“ им липсва стабилност през този сезон и това се отразява негативно на резултатите на отбора му. Той разкри, че щабът му ежедневно работи с играчите, за да могат те да станат по устойчиви на напрежението.

Според Конте е много сложно футболистите да запазят концентрацията си през целия сезон – нещо много важно за всеки отбор, който иска да печели трофеи.

„Ако искаш да печелиш, да постигаш някои от целите си и да имаш добри позиции в Шампионската лига или Премиър лийг, трябва да притежаваш стабилност. А тя ни липсва през тази година. Винаги говоря с играчите си за това. Много трудно е да запазиш концентрация през цялото време“.

„Работим върху това да направим нашите играчи по-устойчиви. Има и външни фактори. Такива са контузиите на много важни играчи за нас. Те влияят на отбора. Всеки мениджър иска да разполага с най-добрите си играчи. Късметът ни изостави“, каза Конте.

Както е известно наскоро се наложи италианският специалист да се подложи на операция.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес