Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Украински шофьор към закъсали руски танкисти: Да ви изтегля обратно в Русия? (ВИДЕО)

27 февруари 2022, 15:05 часа • 58963 прочитания

Видео в социалните мрежи показва забавен диалог между руски танкисти и украински шофьор на магистрала в Украйна. Украинецът снима всичко с камера от купето на колата си.

Движейки се по пътя, той забелязва спрял руски танк и четирима членове на екипажа му, стоящи на шосето. "Повреда ли, момчета?", пита мъжът. Униформените отговарят, че са свършили горивото. Водачът предлага: "Да ви изтегля обратно в Русия?", на което те отговарят със смях.

Местният жител ги пита къде отиват, а войниците казват, че не знаят, след което добавят: Киев. Руските войници питат за новини от фронта, на което мъжът отговаря, че украинците печелят, руснаците се предават, защото като тях не знаят къде отиват и им предлага да направят същото.

ВИЖТЕ ОЩЕОбезумял от гняв, Кличко с пламенно обращение към руснаци и беларуси (ВИДЕО)

В социалните медии бяха публикувани редица видеа на изоставена по пътища и ниви на пръв поглед изправна руска военна техника. 

Под тези видеоматериали в социалните мрежи преобладават коментарите, че вероятно Русия е очаквала да сломи съпротивата на Украйна за 24 до 48 часа, поради което не е изградила сериозни вериги за доставки на гориво и боеприпаси към биещите се на фронта.

ВИЖТЕ ОЩЕАбрамович с ключов принос в преговорите Русия - Украйна

ВИЖТЕ ОЩЕОбезумял от гняв, Кличко с пламенно обращение към руснаци и беларуси (ВИДЕО)

Още по темата Украйна - четете тук.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес