Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шествие в Русия: Искаме ядрени ракети срещу Вашингтон и САЩ да капитулират! (ВИДЕО)

13 август 2024, 10:16 часа • 5743 прочитания

В центъра на руския град Магадан се проведе марш под надслов "За Курск и Белгород". Участниците в него поискаха да се дадат извънредни пълномощия на Владимир Путин и да се насочат стратегическите ядрени ракети срещу Вашингтон - според тях само така могат да бъдат накарани САЩ "да капитулират" и Русия "да спечели войната".

"За Белгород и Донбас, за Крим и Севастопол, за Курск и Херсон! За победата на Русия настояваме да насочим отново стратегическите си ядрени ракети срещу САЩ!", скандираха участници в похода.

Още: В Русия расте истерия: С F-16 ще дадат на Украйна тактическо ядрено оръжие (ВИДЕО)

Коментарите на руските потребители в YouTube под видеото също са красноречиви:

  • "За Родината, свободата и Путин!"
  • "Подкрепям ви от цялото си сърце и душа! Трябва да създадем заплаха за САЩ, като насочим нашите стратегически ракети към техните градове! Само така ще победим!"
  • "Искаме извънредни правомощия за Путин!!! Отмяна на незаконните решения на Горбачов от 1991 г.!!! Връщане на летателните мисии към Вашингтон!!! Само така можем да спрем войната и да възстановим суверенитета на Отечеството си!!!"
  • "Подкрепям похода срещу Вашингтон!!!"
  • "Само когато американското население осъзнае, че тяхното правителство води война срещу Русия, едва тогава САЩ ще капитулират. Разбира се, няма да им кажат това по тяхната телевизия. Нека гледат тези видеа да видят говорят им хората от Русия!"

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес