Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руските пропагандисти признаха: Украинците вече до такава степен ни ненавиждат, че са готови на всякакви саможертви (ВИДЕО)

01 октомври 2024, 16:48 часа • 2303 прочитания

Пропагандистите в ефира на държавната руска телевизия "Първи канал" вече открито признават, че степента на омраза на украинците към руснаците е достигнала до такива мащаби, че те сами са готови да се жертват и да умрат, но на всяка цена да спрат руските сили.

В политическото шоу "Времето ще покаже" ("Время покажет") един от гостите в студиото възрази в прав текст на водещия, който убеждаваше аудиторията, че Запада праща украинците на смърт. "Не, те [украинците] сами отиват на смърт и се жертват. Степента на омраза към руснаците е достигнала такива нива, че те си казват: "Ако руснакът умре, аз също съм готов да умра". И мнозина го правят." И водещият бе принуден да се съгласи с госта си.

Още: Руските пропагандисти започнаха да задават неудобни въпроси на Путин (ВИДЕО)

Телеграм каналът "Сеятель ветра" публикува това видео и задава резонния въпрос: Какво правим тогава с официалния руски наратив, че Русия "освобождава" и "защитава" някого в Украйна?

"Щом "освободените" хора мразят толкова много "освободителите", тогава може би те не искат да бъдат освободени? 

Какъв е смисълът от тази война, ако тя е посяла такава омраза между онези, които довчера Путин наричаше "братски народи"? Защо трябва да завладявате земя, чието население ви мрази до смърт?"

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес