Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принц Джордж навърши 11 години (СНИМКА)

22 юли 2024, 14:09 часа • 1116 прочитания

Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън - Джордж, навърши 11 години. Рожденият му ден бе отбелязан в официалната Instagram страница на принца и принцесата на Уелс с авторска снимка, направена от майка му. "Желаем на принц Джордж много щастлив 11-и рожден ден!", пише в публикацията към снимката. Черно-бялото изображение показва младежа усмихнат, а за автор на снимката е посочена принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

Още: Генът не прощава! Вижте как децата на Уилям и Кейт танцуват точно като родителите си (ВИДЕО)

Кейт Мидълтън и фотографията

Мидълтън има афинитет към фотографията и напоследък често снима своето семейство. Въпреки че имаше скандал с една от семейните фотографии, публикувана през месец март, тъй като се разбра, че снимката е обработвана с Photoshop, кадрите, показващи важни дати и моменти от живота на кралското семейство, се радват на огромен интерес.

Световни медии обаче отбелязват, че хобито на Кейт да снима близките си всъщност ѝ дава носи голямо предимство. Според светски хроникьори фактът, че Мидълтън снима сама и публикува избрани снимки на децата си, ѝ дава контрол над това какви техни изображения ще се появяват в медийното пространство. Поради тази причина папарашките снимки на Джордж, Шарлот и Луи са много малко - просто защото собствената им майка публикува редовно кадри с тях.

Още: Принц Джордж към съученици: Баща ми ще стане крал, така че внимавайте

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес