Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Под дулото на автомат: Избори за Путин в окупираните украински земи (ВИДЕО)

13 март 2024, 20:04 часа • 4468 прочитания

На 17 март (неделя) предстои финалът на отдавна ясното за всички "събитие" руски президентски избори. Едва ли има човек на планетата, който да се съмнява кой ще спечели - издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

Нагласени избори в Русия

Путин няма никаква достойна конкуренция просто защото режимът му не позволява такова нещо. Съдбата на политици като покойния Алексей Навални - но дори по-скромна опозиция като Борис Надеждин изобщо не бива допусната до състезанието, за което Кремъл отдавна тръби следното: Народът обича Путин: Последната надежда на Надеждин: Конституционният съд на Русия

Изборите обаче започнаха още през февруари в незаконно окупираните от руснаците украински земи: Самите руснаци пуснаха кадри, показващи колко фалшиви са т.нар. референдуми (ВИДЕО)

Как точно се гласува - кадри от Северодонецк препубликува беларуската опозиционна медия NEXTA. Те са красноречиви. Севердонецк беше превзет от руската армия в началото на лятото на 2022 година. Това е град в Донецка област:

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес