Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откраднати от Украйна лъвове убиха руски управител на зоопарк. Украинците: Това е карма (ВИДЕО)

21 октомври 2024, 14:58 часа • 1459 прочитания

Откраднати от руснаците лъвове от разсипаната зоологическа градина в окупирания Мариупол са разкъсали управителката на известния сафари парк "Тайган" в Крим, където са били отведени.

Леокадия Перевалова е била един от най-опитните служители на парка и е работела в него от основаването му през 2006 г. Въпреки това тя не е спазила едно от най-важните правила при работата с животните и не е затворила външната врата, влизайки в зимното заграждение на хищниците."Хищниците не прощават това", казва директорът на зоопарка Олег Зубков. Те са нападнали жената, а наблизо не е имало кой да й помогне.

Според някои от съобщенията причината за смъртта на Перевалова е увреждане на сънната артерия. След инцидента паркът с лъвовете е временно затворен, но не се предвижда лъвовете да бъдат евтаназирани, тъй като инцидентът е станал заради нарушение на правилата за безопасност от служителката.

Още: Младият Путин: Не искаме да превземаме Крим - пълна глупост е (ВИДЕО)

Под новината в украинските канали могат да се срещнат и такива коментари:

"Това им е за енота [който руските окупатори откраднаха от зоологическата градина в Херсон през 2022 г. и го превърнаха в символ на пропагандата си - бел.ред.]" , "Дреболия, но е приятно", "Приятен апетит. Слава на Украйна!", както и напомняне, че кармата работи.

Още: Инцидент в зоологическата градина: Лъв уби човек в Нигерия (ВИДЕО)

 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес