Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брижит Макрон с роля в култов сериал на Netflix (ВИДЕО)

11 септември 2024, 12:34 часа • 892 прочитания

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит Макрон, играе себе си в сериала "Емили в Париж", съобщи АФП. Тя се появява за кратко в един от епизодите на успешната поредица на Netflix, обяви сп. "Elle". В сериала Брижит Макрон е със собствени дрехи и не е получила указания за облекло, се уточнява в публикацията. Информацията беше потвърдена от Netflix пред АФП.

"Идеята за появата на Брижит Макрон ни хрумна по време на среща в Елисейския дворец", разкрива Лили Колинс, която играе главната роля в "Емили в Париж". През декември 2022 г. Колинс е била на посещение в Елисейския дворец в Париж заедно със създателя на сериала Дарън Стар. "Брижит Макрон е фен на сериала и прие да се появи като себе си с голяма доза чувство за хумор. Сцената с нейно участие трае един миг. Да снимаме с Брижит Макрон беше и чест, и голям късмет", казва още Колинс. "Тя го направи талантливо", коментира Дарън Стар участието на Брижит Макрон.

Още: Тайно снимат сериал "Спешно отделение 2"?

Още за сериала

Още от началото на излъчването на сериала през 2020 г. сериалът предизвиква противоречиви реакции. "Емили в Париж" е критикуван от френската аудитория за това, че представя твърде идеализирано живота в Париж. В четвъртък тази седмица (12 септември) втората част на четвърти сезон ще бъде достъпна онлайн на стрийминг платформата, съобщава БТА.

Още: Наруши кралския протокол: Ето какво направи Бриджит Макрон на кралица Камила (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес