Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виртуалното банкиране – новото е модерно, по-изгодно и по-сигурно

10 декември 2013, 11:44 часа • 23945 прочитания

Удобство, бързина и сигурност в управлението на вашите финанси, без да излизате от вкъщи? Да, вече и в България, това е възможно с въвеждането на виртуалното банкиране. Този тип банкиране, много познато в чужбина и малко познато у нас, е уникален модел, при който човек може да стане клиент на банката, без да посещава офис, ще получи картата си с куриер, а ПИН-кода си с SMS. И не само – може да кандидатства и да получава кредити и да прави депозити по-лесно и по-удобно като всичко се случва изцяло онлайн.  

Най-модерните технологии  вече са възможни и в България благодарение на старта на BACB Plus, първата българска виртуална банка. Тя е новият бранд на Българо-американска кредитна банка и позволява на клиентите да работят с финансите си изцяло чрез интернет, без да е необходимо да чакат на опашки и да подписват куп документи.

Навсякъде по света виртуалното банкиране е предпочитано поради факта, че осигурява повече свобода и улеснение на клиентите в сложните задачи по управление на финансите. От BACB Plus споделят, че най-важното за тях е да въведат този нов модел на банкиране и у нас, при който клиентите и банката са партньори. За да осъществят това, те предлагат на клиентите си контакт със служители на банката чрез разнообразни канали като е-мейл и телефон, скайп, чат и фейсбук.

Почерпили от опита на най-големите виртуални банки в света, от BACB Plus залагат и на сигурността, чрез най-съвременни средства за идентификация и авторизация в системата и  модерна антифишинг система. За достъп до сайта на BACB Plus всеки потребител разполага с име, парола, лична картинка и ключова фраза. Потребителят на услугата въвежда парола, само ако показаните картинка и ключова фраза са негови.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес