Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да постигнем златното сечение? BTL Vanquish Me - формулата на красотата

30 януари 2017, 16:08 часа • 3211 прочитания

Създаден в отговор на нуждите на съвременната естетична медицина за болезнени и неинвазивни терапии, BTL Vanquish Me, осигурява безкомпромисен метод за ефективно и дълготрайно премахване на мастните натрупвания и оформяне на тялото.

Иновативната технология, дело на БТЛ Индъстрийз се основава на действието на радиочестотните вълни. Сред огромните плюсове на този апарат е, че процедурите са абсолютно безконтактни – уредът не докосва пациента, въпреки че конструкцията му е такава, че да обхваща максимално големи повърхности от кожата. Друго предимство на терапията с BTL Vanquish Me e, че е безболезнена, а единственото, което се усеща е приятно затопляне.

Vanquish терапията е клинично тествана и доказана като ефективна и безопасна. Проучванията сочат, че тя дава видими и трайни резултати, от които пациентите остават удовлетворени. Резултатите започват да се появяват видимо още в първите седем дни след първата процедура. За да се постигне максималният ефект на терапията, е нужно практиката да се повтори около пет пъти. Ефектът от нея остава, докато пациентите продължават да поддържат текущите си килограми.

Използването на подобен радиочестотен метод в естетичната медицина е сравнително нова концепция. Такива методи са предпочитани както от лекарите, така и от пациентите, тъй като се отличават с високо ниво на ефективност, безопасност и дълготрайност. А най-хубавото е, че след тези интервенции не е нужен възстановителен период и пациентът може веднага да се върне към работата си и ежедневните си задължения.

Излишната мастна тъкан всъщност е много сериозен здравословен проблем, от който страдат голяма част от хората по целия свят. Наднорменото телесно тегло (за такова се смята това, което е с 20% над идеалното) може да доведе до появата на редица болести, сред които сърдечно-съдови заболявания, болести на опорно-двигателния апарат, проблеми с черните дробове и диабет.

За щастие, достиженията в науката и технологиите са открили формулата за постигане на златното сечение в красотата и естетиката. Пациентите могат да се отърват от излишните мазнини, без оперативна намеса или болезнени процедури.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес