Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

БТЛ Индъстрийз с участие в едно от най- авторитетните събития в областта на науката и технологиите: NIDays 2016

07 ноември 2016, 12:31 часа • 1477 прочитания

Нова епоха, нови технологии, БТЛ Индъстрийз представи собствена разработка на база продуктите на NI.

Иновациите и високите технологии са неразделна част от създаването на модерни и високоефективни решения за лечение в медицината. Именно затова, авторитетни събития, като наскоро провелата се конференция NIDays в София придобиват все по-голяма важност и популярност за обмен на идеи и информация сред инженерите у нас.

Мисията на National Instruments е да осигури на учените и инженерите иновационни системи, които дават тласък на продуктивността, новаторството и откривателството.

Конференцията NIDays се проведе на 3 ноември 2016 г. в София. По време на събитието всички заинтересовани посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с разработките на инженерите на National Instruments в различни области, като образование, инженерни науки и научната сфера.

Експертите в NI разговаряха лично с участниците в конференцията и представиха на живо най-новите постижения на компанията в направленията: тест, измерване и контрол. Основна част от събитието представляваха специализираните технически сесии, ръководени от NI инженери и научни работници.

Сред основните цели на конференцията бяха не само обмен на идеи и информация за проектите, но и представяне на реализираните високотехнологични решения в различни области, в които се прилагат инженерните, постижения на NI.

Участието на БТЛ Индъстрийз беше фокусирано върху представяне на разработките на компанията, свързани с тестване на устройствата. Презентацията на БТЛ на тема „Базова тестова система за електронни модули“ беше ръководена от инж. Росен Максимов, ръководител на Тест отдела в компанията. Всички заинтересовани участници получиха подробна информация за процеса на тестване на устройства от специалистите, присъстващи на представителния щанд на БТЛ.

Прилагането на високотехнологични инженерни решения в медицинската апаратура и системи, е една от най-бързоразвиващите се тенденции, които дават силен тласък на прогреса в медицината и подобряват качеството на човешкия живот.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес